Shërbime

Mineralograma

Mineralograma ose analiza e mineraleve nëpërmjet flokut ofron një ekzaminim indirekt të teprisë, mungesës ose shpërndarjes jo të njëtrajtshme të këtyre elementëve në trup.

Ndryshimet e humorit, hiperkineza, nervoziteti, apatia, depresioni dhe gjithçka që ka të bëjë me sferën emocionale, janë të lidhura ngushtë me biokiminë e mineraleve dhe ndryshimet e saj. Akumulimi i më shumë se 1 nga elementët toksik mund të ketë efekte sinergjike negative, edhe nese çdo element më vete nuk është tejet i lartë.

PRANDAJ NE VLERËSOJMË NJË ‘PIKËZIM TOTAL’ TË ELEMENTËVE TOKSIKË.

Ky ekzaminim është i rëndësishëm për të zbuluar metalet toksike që pengojnë funksionimin normal të trurit, si dhe për të zbuluar nivelet e mineraleve esenciale për një shëndet të mirë.

Rezultatet tregojnë nivelet e 39 elementeve toksike dhe esenciale, 5 raporte elementesh dhe interpretimin e rezultateve. Këshillohet si ekzaminim për problemet e mëposhtme:

- Deficit i vëmendjes

- Hiperaktivitet

- Alzheimer

- Anemi

- Çrregullimet e ankthit

- Lodhje kronike

- Depresioni

- Probleme me tretjen

- Alergjitë ushqimore

- Probleme motorike (të lëvizjes)

- Çrregullime obsesivo-komplusive

- Psikoza

- Probleme dermatologjike

- Çrregullime të gjumit

- Sindroma Tourette