FitHealth Clinic

Jeto! Mendo!
Ushqehu shëndetshëm!

Besojini shëndetin tuaj, profesionistëve të vërtetë.

 Rezervoni

 Rreth Nesh

E para klinikë në Shqipëri me fokus në nutricionin klinik

Ne jemi një grup mjekësh që për herë të parë në Shqipëri vendosëm të propozojmë protokolle nutricioni. Kjo gjë konsiston mbi ushqyerjen në mënyrë të shëndetshme me anë të protokolleve të bazuar në teknikat më të fundit shkencore.

 Shërbime që do të gjeni në Klinikën FitHealth

Shërbime të detajuara nutricioni

Intolerancat ushqimore janë reaksione kronike...

Lexo më shumë

Vaksina anti - alergjike (imunoterapi)

E.P.D - Desensibilizim me enzimë të fuqizuar...

Lexo më shumë

Analiza laboratorike

Metoda laboratorike inovatore...

Lexo më shumë

Konsulta mjekësore
me mjekët specialistë

Shërbime mjekësore me profesionistë të fushës...

Lexo më shumë

Fizioterapi
dhe trajtime estetike

Paketa estetike me rezultate të garantuara...

Lexo më shumë

Zgjidhni regjimin tuaj ushqimor

Përcaktoni mënyrën e marrjes së regjimit tuaj ushqimor të personalizuar.

(Plotësoni formularin dhe merrni regjimin tuaj ushqimor të personalizuar)

 Doktorët Tanë

Kimi klinike & Hematologji

Dr. Albana Daka

Shefe Laboratori, Spitali Amerikan. Pedagoge ne Universitetin e Tiranes…

Ortopedi / Traumatologji

Dr. Ervin Priftaj

Mjek Ortoped – Traumatolog prane Spitalit Amerikan Tirane...

Allergolog / Nutricionist

Dr. Carmelo Rizzo

Drejtues shkencor, formim multidisiplinar në fushën e...

Komente për FitHealth Clinic

Çfarë mendojnë pacientët për ne?

Ilda Kaja

Erdha në klinikën Fithealth me qëllim të bija në peshë dhe jo vetëm që arrita peshën e dëshiruar, por pata përmirësim të problemeve me tretjen.

Era Deçi

Prej vitesh kam vuajtur me aknet. Nuk kam lënë kremëra pa provuar, por zgjidhja e problemeve të mia me lëkurën ishte regjimi ushqimor. Prej 1 viti ndiqem në klinikën Fithealth dhe jo vetëm lëkura ime është shumë më e shëndetshme, por dhimbjet e kokës që kisha herë pas here më janë zhdukur.

Merita Ylli

Në klinikën Fithealth, nuk merr vetëm një regjim ushqimor të personalizuar, por ndiqesh në vazhdimësi me mjekët për të arrituar një mirëqënie të organizmit në tërësi.

 Informacionet me të fundit

Pse duhet të zgjedh këtë shërbim?

Terapia me oksigjen hiperbarik ne humbjen e degjimit sensorineural dhe tinnitus (zhurma në vesh)

Në botën e mjekësisë moderne, njerëzit janë vazhdimisht në kërkim të një zgjidhjeje për problemet shëndetësore ose thjesht duan të gjejnë mënyra për të zgjatur jetën e tyre.

by Fithealth Clinic Aug. 10, 2022